Συχνές ερωτήσεις

Αυτό το κομμάτι έχει ως σκοπό να καλύψει τις δικές σας απορίες σχετικά με την μεταφορά κατοικιδίου σε κάποιον προορισμό. Παρακαλώ διαβάστε τις προσεκτικά έτσι ώστε να ενημερωθείτε για το πως λειτουργεί η εταιρία μας καθώς και για να ενημερωθείτε αλλά και για να σας απαντηθούν ερωτήματα που πιθανώς δεν σας έχουν δημιουργηθεί ακόμη.

Όπως θα αναφερθεί και σε επόμενη ερώτηση το βέλτιστο για το ζώο είναι να βρίσκεται και ο ιδιοκτήτης μαζί του σε μία τόσο περίπλοκη στιγμή. Παρόλα αυτά το όχημα μας είναι ειδικά διαμορφωμένο ώστε να παράσχει τις πρώτες βοήθειες εάν αυτές είναι απαραίτητες και ο οδηγός έχει τις απαραίτητες γνώσεις ώστε να του τις παρέχει.

Μέσα στο όχημα όπως έχει προαναφερθεί σε προηγούμενη ενότητα υπάρχουν δύο κλουβιά ειδικά και ασφαλή για την μεταφορά του κατοικιδίου, μία ειδικά διαμορφωμένη ταΐστρα και μία ποτίστρα για να μπορεί το κατοικίδιο σας να πίνει νερό όποτε εκείνο επιθυμεί. Επίσης, υπάρχει ένα ειδικό κλουβί για πτηνά και ερπετά καθώς και ειδική υποδοχή ενυδρείου. Εκτός από αυτά υπάρχουν φάρμακα και άλλα πράγματα για τις πρώτες βοήθειες που ίσως χρειαστεί το ζώο.

Η εταιρία μας Pet Transport έχει την δυνατότητα και τα κατάλληλα πιστοποιητικά ώστε να μπορε μεταφέρει κατοικίδια εντός Αττικής, εκτός Αττικής και εκτός Ελλάδας. Για την μεταφορά κατοικιδίου εκτός Αττικής και ειδικά σε μακρινό προορισμό θα πρέπει να υπάρχει ενημέρωση προς εμάς τουλάχιστον 2 ημέρες νωρίτερα. Για την μεταφορά κατοικιδίου εκτός Ελλάδας θα πρέπει να υπάρχει ενημέρωση προς εμάς τουλάχιστον 1 μήνα νωρίτερα.

Εάν πρόκειται για κάποιο σκυλάκι τότε ο οδηγός του οχήματος ανά μία ώρα κάνει μία στάση ώστε να βγάλει έξω το σκυλάκι με λουράκι για τις φυσικές του ανάγκες και να ελέγξει εάν έχει επαρκές νερό για να πιεί. Από την δική σας πλευρά ωφείλετε το ζώο να μην είναι ταΐσμένο επειδή υπάρχει η πιθανότητα ζάλης και τάσης προς εμμετό. Όσον αφορά στα υπόλοιπα είδη ζώων τότε ο οδηγός του οχήματος ανά μία ώρα ελέγχει την κατάσταση του κλουβιού που υποδέχεται το ζώο καθώς και την κατάσταση του ίδιου του ζώου.

Η υπρεσία μεταφοράς κατοικιδίων και ζώων παρέχεται όλο το 24ωρο. Καλώντας μας στα 694.65.95.446 και 693.73.22.572 ένας οδηγός μας θα σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή υπάρξει ανάγκη μεταφέροντας το κατοικίδιο σε κάποιο νοσοκομείο.

Παρακάτω απαντάται μία λίστα ερωτήσεων οι οποιές έχουν να κάνουν κυρίως με τις δικές σας υποχρεώσεις για την κατάσταση του κατοικιδίου ή ζώου που θα μας παραδώσετε.

Εσείς ως ιδιοκτήτες ωφείλετε να έχετε συγκεντρωμένα όλα τα χαρτιά του κατοικιδίου σας και να τα παραδώσετε μαζί με αυτό. Επίσης, θα πρέπει το ζώο να μην είναι ταϊσμένο για τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την μεταφορά του.

Ένα κατοικίδιο μπορεί να μεταφερθεί είτε με συνοδεία δική σας είτε έχοντας ως συνοδεία μόνο τον οδηγό του οχήματος. Το καλύτερο για το κατοικίδιό σας θα ήταν εάν βρισκόσασταν και εσείς μαζί του την ώρα της μεταφοράς καθώς έτσι θα αισθανόταν καλύτερα έχοντας λιγότερο άγχος. Παρόλα αυτά ο υπεύθυνος για την μεταφορά του ζώου σας είναι αρκετά πεπειραμένος και εξειδικευμένος και έτσι δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για την ασφάλειά του.

Όπως εξηγούμε και στην επόμενη ενότητα η φιλοζωική συναίσθηση που μας διακατέχει δεν μας επιτρέπει να γυρίσουμε την πλάτη σε κάποιο αδέσποτο ζώο που έχει ανάγκη. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης (και που εμείς δεν είμαστε διαθέσιμοι) αυτό το οποίο κυρίως είναι καλύτερο για το ζώο είναι να το περισυλλέξετε σπίτι σας μέχρι να βρεθεί το χρονικό κενό εκείνο το οποίο θα μας επιτρέψει να τρέξουμε για το ζώο πηγαίνοντάς το σε κάποιο νοσοκομείο και μετά είτε πίσω σε εσάς εάν αποφασίσετε να το κρατήσετε ή σε κάποια άλλη προσωρινή φιλοξενία που εσείς θα μας υποδείξετε.

Σε αυτή την κατηγορία απαντούνται ερωτήσεις οι οποίες είναι σχετικές με την πολιτική μας απέναντι σε κάποια κλήση για βοήθεια ενός αδεσπότου. Παρακαλώ διαβάστε τις προσεκτικά.

Φυσικά και μπορείτε να μας καλέσετε. Οι άνθρωποι τις Pet Transport έχουν βαθιά φιλοζωική δράση και δεν θα μπορούσαν να εργάζονται αποκολλώντας την από την προσωπικότητά τους. Μπορούμε να μεταφέρουμε οποιοδήποτε αδέσποτο ζωάκι έχετε δει κάπου σε οποιαδήποτε πανσιόν, νοσοκομείο ή σπίτι.

Φυσικά και η τιμή δεν είναι η ίδια. Η τιμή είναι ειδικά διαμορφωμένη για αυτές τις περιπτώσεις. Καλέστε μας ή αποστείλετε κάποιο μήνυμα από την φόρμα επικοινωνίας και ενημερωθείτε σχετικά με αυτό το θέμα.

Ναι μπορούμε. Επειδή όμως ίσως χρειαστούν αρκετές ώρες για να ολοκληρωθεί μία τέτοιου είδους μεταφορά θα πρέπει να είμαστε ενήμεροι για το περιστατικό όσο το δυνατόν νωρίτερα γίνεται. Όπως και με τις πολύωρες μεταφορές εκτός Αττικής θα είναι ευκολότερο για εμάς να επαναπροσδιορίσουμε το πρόγραμμά μας εάν έχουμε αυτή την πληροφορία νωρίς ώστε να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε εσάς και φυσικά να βοηθήσουμε ένα ζωάκι που έχει ανάγκη.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας θα πρέπει να μας ενημερώσετε για μία μεταφορά κατοικιδίου όσο το δυνατόν νωρίτερα μπορείτε. Επίσης, θα πρέπει να μας παραδώσετε ότι έγγραφα αφορούν αυτό καθώς και να μας ενημερώσετε για τυχόν ιατρικά ιστορικά, ιστορικά συμπεριφοράς και οτιδήποτε άλλη πληροφορία θα μας ήταν χρήσιμη κατά την μεταφορά. Όσον αφορά στις πληρωμές αυτές γίνονται πριν την μεταφορά του κατοικιδίου είτε μέσω τραπέζης είτε με την παράδοση του κατοικιδίου σας σε εμάς. Τέλος, η τιμές διαμορφώνονται ανάλογα την χιλιομετρική απόσταση που θα διανύσει το όχημα, τον πιθανό χρόνο αναμονής για τον οποιοδήποτε λόγο καθώς και για τον εάν το ζώο είναι κάποιο κατοικίδιο ή αδέσποτο.Για τις μεταφορές αδεσπότων ζώων ισχύει διαφορετική πολιτική. Παρακαλώ ενημερωθείτε για αυτή.

Φυσικά και μπορείτε. Πλέον διαθέτουμε το κατάλληλο τερματικό POS προς δική σας διευκόλυνση.

TOP