Γνωρίστε μας

Στην Pet Transport πιστεύουμε ότι η ζωή είναι ένα ταξίδι για όλους. Στόχος μας είναι αυτό το ταξίδι να είναι άνετο, ασφαλές και υγιές για τα κατοικίδιά μας. Ξεκινήσαμε το 2018 με μία μόνο σκέψη στο μυαλό μας, να διασφαλίσουμε για τα ζωάκια μας τις ίδιες συνθήκες μεταφοράς που εξασφαλίζουμε για τα παιδιά μας.

Άνεση: Όπως στους ανθρώπους ένα ταξίδι προκαλεί στρες και εκνευρισμό όταν οι συνθήκες είναι κακές το ίδιο συμβαίνει και με τα ζωάκια μας. Για να έχουν ένα καλό και ήρεμο ταξίδι που δεν θα τους επηρεάσει αρνητικά τότε χρειάζεται να έχουν το δικό τους χώρο και ο οδηγός να διασφαλίζει ότι γίνονται όλες οι απαραίτητες στάσεις!

Ασφάλεια: Όπως δεν έχουμε ένα μωρό ακουμπισμένο στο πίσω κάθισμα γιατί υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του έτσι δεν μπορούμε να έχουμε και έναν σκύλο καθισμένο στο πίσω κάθισμα. Η ασφάλεια για μας είναι πάνω από όλα!

Υγεία: Τα ζωάκια είναι εξαιρετικά ευαίσθητα και για αυτό φροντίζουμε ώστε ο δικός τους χώρος που θα ταξιδέψουν να είναι πλήρως απολυμασμένος, καθαρός και αερισμένος. Για το λόγο αυτό τα van μας πλένονται πάντα στο εσωτερικό τους μετά από κάθε ταξίδι και τα απολυμαίνουμε. Είναι μεγάλης σημασίας η υγεία για όλους όσους αγαπάμε.

Στην Pet Transport φροντίζουμε ώστε όλα τα ζωάκια να ταξιδέψουν με άνεση και να φτάσουν στον προορισμό τους ήρεμα και υγιή όπως ακριβώς τα παραλάβαμε.

Οι οδηγοί μας είναι και οι ίδιοι σκυλομπαμπάδες και γατομάνες ενώ έχουν εκπαιδευτεί ώστε να μπορούν να διαχειριστούν σκύλο με επιθετική συμπεριφορά, να δώσουν πρώτες βοήθειες σε ζώα και να κάνουν οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη να μοιάζει σαν μία κοινή μέρα.

TOP