Ο στόλος

Ο στόλος της PetTransport διαθέτει ιδιόκτητα van και εκπαιδευμένους οδηγούς για την ασφαλή μετακίνηση των αγαπημένων σας ζώων. Σε κάθε αυτοκίνητο έχουν γίνει οι απαραίτητες αλλαγές ώστε να εξασφαλίζουμε  την ασφάλεια και την άνεση. Όλα τα οχήματα πληρούν τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ενώ είναι πιστοποιημένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος

-9 ενσωματωμένα ευρύχωρα κλουβιά inox, το καθένα με τη δική του κλειδαριά ασφαλείας, για την άνετη και ασφαλή μεταφορά των αγαπημένων σας φίλων σε κάθε περίσταση!

-Οι διαστάσεις του μεγαλύτερου κλουβιού είναι 140(μήκος)x140(ύψος)x90(πλάτος), με διπλή πόρτα, για να εξυπηρετεί ακόμα και τις πιο μεγαλόσωμες φυλές.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το ταξίδι ζώου οποιουδήποτε μεγέθους, σε χώρο που δεν θυμίζει κλουβί, αλλά δωμάτιο!

-Όλα τα κλουβιά διαθέτουν ξύλινο πολυτελές πάτωμα, επιστρωμένο με ειδικό αντιμικροβιακό, αντιμυκητιακό και αντιολισθητικό φίλτρο.

-Το όχημα είναι εφοδιασμένο με εργονομικό σύστημα πλύσης (που μπορεί να λειτουργήσει ακόμα και καθοδόν, με πρόσβαση σε όλους τους χώρους) ενώ επίσης συνοδεύεται από σύστημα αποστράγγισης, για την απόλυτη και άμεση υγιεινή και καθαριότητα όλων των επιφανειών.

-Σύγχρονος εξοπλισμός, που πλαισιώνεται από αεραγωγούς, δύο προηγμένα συστήματα εξαερισμού, αλλά και θέρμανση και Air Condition!

-Περιλαμβάνεται ενσωματωμένος θερμοστάτης στην καμπίνα του οδηγού, ώστε ο οδηγός να έχει τον πλήρη έλεγχο της θερμοκρασίας της καμπίνας των ζώων.

-Διατίθεται ακόμα και κάμερα για την συνεχή παρακολούθηση του ζώου σας, και τον έλεγχο της ποιοτικής μεταφοράς του από τον οδηγό!

-Όλο το βαν έχει μονωθεί με ειδικό, μη εύφλεκτο και θερμομονωτικό υλικό, και όλες οι επιφάνειες είναι αντιμικροβιακές.

-Σε όλα τα κλουβιά διατίθεται φωτισμός με λάμπες φθορίου, ακόμα και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

-Ενσωματωμένες ράμπες inox για την επίβαση μεγαλόσωμων ζώων στους χώρους μεταφοράς.

-Διαχωριστικά inox ανάμεσα σε όλα τα κλουβιά, διασφαλίζουν την ήρεμη και απερίσπαστη μεταφορά κάθε ζώου.

TOP